vardag

Hej ”mammaledigt”

Idag blev jag sjukskriven för resten av min jobbtid. vaknade imorse av sammandragningar,  spydde och var inte ett dugg hungrig. Jaja, ska jag kanske börja föda redan? Nå, åkte iväg på jobb. Fick panik, blev utan luft och hade världens kallsvettningar. Smet iväg och satt i bilen och stor lipa tills Pasi kom och körde mig till HVC.

Allt är bra, ingen panik. Lillen är bara så ”stor” att den nog ligger på nåt större blodkärl som gör att blodet går lite sämre. Puh.

Kommer hem, efter ett tag får jag nyheter som jag skulle klara mig utan. Sasha har blivit kollad och det jag trodde ‘inte var så farligt’ så visade sig vara nåt inte bra alls. Mitt huvud slår tomt. Men, jag behöver inte stressa över saken NU, och får inte göra det heller. Att börja stressa över saker nu är inte okej. Sasha klarar sig bra där på bete och snart flyttas dom till pihatton. Det bästa för henne just nu är att hon får röra på sig, sen måste vi fundera vad som ska göras.. Och när. Men just nu, just nu har hon det bra där på bete.

Så jo, en väldigt känslosam dag idag. Men nu är jag hej ledig, inte helt officiellt på mammaledigt, men nästan.

En reaktion till “Hej ”mammaledigt”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s