vardag

Fransar och däck

imageIdag slapp jag äntligen på fransfix! Och bestämde oss för att ta en ny tid om 3 veckor, 22 september för att sen hoppeligen hinna med en fix ännu före BF, till den 13.10. För när bebban väl är född kan jag tänka mig att det inte blir nån fransfix på några veckor- om inte Sara är så gullig att hon kommer hem till oss o gör de 😚

Pasi är just nu och kollar däcken till barnvagnen, den står och väntar hemma hos mamma men jag vill att däcken kollas så att de säkert är i skick, ifall man måste beställa nya och med min tur tar det säkert en månad att få dem hem och så blir det stress med det..när vi nu har allt annat fixat. Har blivit en hel del däck shopping för oss nu också, Mazdan behövde nya däck och så köpte vi nya utav en gubbe- som vi dubbelkollade att de säkert går.. Haha, tror ni de passade? Nej. Så hamnade endå köpa nya däck från däckmarket och har kvar de vi köpte av gubben också 😬 kul. Jag väntar så på att Januari ska komma, har satt ut förra månaden 900€ på Mazdan! I Januari får vi en till ”ny” bil (jo, jag räknar nog att en bil som är körd 50. Tusen som ny..) så får Mazdan bli vår reserv bil. Känns dumt att sälja den nu när ”allt” är fixat på den, så nu ”borde” den ju hålla.. Eller nåt. Nya vinterdäck står på inköpslistan ännu..

ja, anyway. Igår var jag och hälsa på Ida och hennes 1 månads gamla pojke. Herregud vad han var söt!!! 😍😍 det finns söta babyn och så finns det SÖTA babyn, han var helt klart och blev en SÖT baby!! Och det var verkligen bra att få prata med Ida om förlossningen, jag har lite börja stressa över den- gissa att det skulle gå så när jag varit så lugn hittills. Är inte rädd för smärtan direkt, men hur allt kommer gå osv. Och så är jag rädd för att spricka, av någon konstig orsak är jag rädd att DET ska ta sjukt. Tjenare. Hur tänker jag där lixom? Jag är inte orolig för smärtan som kommer när jag ska klämma ut en baby från min mutta- men att spricka, och hur sjukt det tar, jo det jag rädd för. Halooo!?! Och jag blir stressad när jag läser förlossnings berättelser där de klippt upp ”mellangården”. Aj. Tanken att klippa där får mig att svimma typ. Aj.

Heh.. Ja, så sånt arbetar min hjärna med just nu. Nothing special there… Nä men jag tror det är så, som dom sa på föräldrakursen vi går på, att det är en orsak varför man är 9 månader gravid, för att man ska mentalt hinna förbereda sig. Att gå igenom sånthär är helt normalt. För några veckor sen gick jag igenom fasen ”jag vill  nog inte ha barn sen heller”. Och det kom jag över, så kanske jag kommer över skräcken jag har med det här med att spricka upp. 😬

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s