vardag

Natt städning.

Idag efter jobbet somnade jag på soffan och sov 2 timmar, big mistake! För nu är jag pigg som en mört.. Pasi värmde bastun men jag vill inte bada bastu nu, har tillräckligt kämpigt och vara utan bastu… Så han sitter nu och badar.

jag tänkte att jag skulle endå gå och sova runt kl 22, som alltid. Men så kom jag på att jag måste byta sängkläder, byter dem varannan vecka på söndagar, men nu har Äijä sovit med oss varje natt och Pasi svettades förra natten extremt så tänkte att det är mysigt för honom att efter bastun slippa ner i rena lakan.

Så när jag hade bytt sängkläderna märkte jag hur mycket sandkorn det fanns på golvet… Så fram med dammsugaren och moppen klockan 22 på kvällen. Yes, precis så ska man göra. Så när jag nu endå var igång tog jag köket och tamburen på samma.

ah, äntligen. Sova! Men vänta nu, jag är nog hungrig. Riktigt jäkla hungrig!! Ooh… Gör smoothie, en så stor sats att det finns färdigt tills imorgon bitti också. Så började skala frukter, 22.30, för att få smoothie. Men hungern far inte med 2 dl smoothie, så slängde i mig ett bröd.

Ni kan ju säkert gissa, är jag sömning nu när klockan blir 23 efter att ha hållit igång? Nej precis. Inte ett dugg sömnig. Så ska gå igenom byker- ladda färdigt en maskin tills imorgon. Imorgon är det söndag- ledig dag= städdag hos oss. Och så måste vi och handla och jag ska provbaka kakan jag skrev om i förra inlägget.

note to myself, gå inte och ta en powernap efter kl 18 på kvällarna, snälla människa… 😅


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s