vardag

Energy level- zero.

Det var inte många dagar sen jag skrev här att jag känner mig pigg, men drar tillbaka de orden illa kvickt. Nu börjar min kropp bli riktigt trött och sjuk, jag räknar ner dagarna tills sista arbetsdagen kommer. En och en halv vecka, det SKA jag klara av.. Det jobbigaste är nog det här med sömnen, krampar inte benet så sparkar lillen på som en tok så att jag inte får sömn. Pasi är iaf jätte gullig när han sover, plötsligt lägger han handen på magen och pajjar den, allt är bra så länge han pajjar- direkt han stannar upp så blir det liv igen, helt som lille  skulle säja ”ah nej, fortsätt pajja mig”. 😍

på tal om att vara sjuk i kroppen så ser Sashas ben bra ut, hon hade högst antagligen slått sig så att benet svällde upp, för nu ser man ett litet ”hack” där håret är borta. Och OM jag saknar att rida henne… Fast, vi kommer nog ta lite foton nån kväll bara det är fint väder igen, och jag har som vanligt en bild i huvudet jag absolut vill ha.. Men med Pasi bakom kameran kan det bli lite knepigt att få till det… Haha 😅

image

Godmorgon ännu, ser ju nästan pigg ut på bilden.. 😴

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s