vardag

Baka en kaka.

image

Idag blev jag hemma, ringde jobbet och sa att jag helt enkelt inte årkar. Min kropp sa verkligen ifrån sig. Imorgon är en ny dag med hoppeligen nya krafter, har påriktigt inte gjort annat idag än sovit, ätit och druckit. Tur har hundarna sin hage se kan gå i, fast Äijä valde nog att sova brevid mamma hela dagen är ett bättre alternativ än vara ute med Minja.

Nästa lördag har jag sista arbetsturen, och jag måste göra (eller köpa) en kaka för att inte blir kastad i ån ;). Höhö. Och jag vill såklart GÖRA en kaka, funderar att göra en magkaka. Men, alltså jag kan inte baka. Och pressen är ju ganska stor då vi har helt super fantastiska bagare på jobbet som gör både goda och vackra bakverk… Men, jag vet också att de uppskattar att man ens försöker och mer eller mindre alla på den firman är riktiga sockeråttor så bara det är sött ska det nog gå hem..

Men måste nog träna att göra en kaka hemma först, jag älskar choklad (vem gör inte det..) så tänkte göra chokladbotten med vitchoko/hallon fyllning. Sen att forma kakan och leka med sockermassa kommer bli väldigt intressant… Är ledig på söndag, så kommer väll få prova mig fram då och OM den mot alla odds skulle bli bra får jag väll bjuda mamma på tidigt 50 års kaffe och kaka, då hon kommer fly landet när hon egentligen fyller år…

2 reaktioner till “Baka en kaka.

  1. Som ett litet tips så bygg upp magen till kakan i en stor skål, och brösten i två mindre skålar, mycket enkelt och blir bra resultat 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s