vardag

Måste du ha en sån utstrålning.

sasha1

Okej, det är först i September hon ska kollas upp, men nu är jag inte orolig för senan utan för förbeningen. Har kollat i runt på nätet och hittade en blogg där en häst hade brutit sin förbening och dens hov såg precis ut som Sashas. Hon haltar inte på det, ömmar inte men det ser fult ut. Läste att man kan operera eller låta en biten växa ”ur”. Men alltså, jag vet ju inte, först måste det röntgas. Tilika som svullnaden nog sjunkit så ser det riktigt konstigt ut.. Mamma hade en teori om att när senan fick sig så överbelastade hon andra benet där förbeningen är och att den darför skulle ha börja reagera. Mamma fixar till Sashas hov nu också, lite i gången. Nå.. alltså jag har ju ingen panik med henne, så länge hon inte lider. Jag kommer själv knappast ”kunna” hoppa upp på henne först om 3 månader, om ens då- beror ju helt på hur min förlossning går och hur ivrif jag är på att hoppa upp på henne efter en så lång vila- om jag alls får grönt tecken att rida henne förståss..

Men när hon ska vara så förbaskat kelig och personlig. Har koll som en hök på en när man går på gården eller när hon får syn på en, pratar en massa gör hon också och man kan ha flera minuters diskussioner med henne och hon svarar med gnägg eller frust. Har påriktigt aldrig, aldrig mött på en lika personlig häst som henne..

ja, vi får väll hålla tummarna att hon är ”okej” att hålla som hobbyhäst och att det är jag som överreagerar, igen.

DSC_3318

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s