vardag

Att ha det bra ställt.

Igår på kvällen åkte vi till Svartå Slott för ett kvällsmål, jag hade helt klart inte fått tillräckligt av ställer efter jobbdagen lixom ;). Nej men jag hade glömt min laddare där till telefonen och så ville jag ha lite magbilder, då vi igår gick in i vecka 32. Säjer de igen… Vart går tiden?!

image image

Idag på morgonen började jag gå igenom alla kläder, vi har inte köpt någo kläder själv, eller jo visst- tre par sockor.. Men allt annat har vi fått av S. Och byrån sväller över. Nu fyllde jag den med kläder från 50-62, tvättade dessutom en hel del som ännu är på tork.. Och de större storlekarna får vänta i skåpet. Så vi kommer inte behöva köpa några kläder iaf de första månaderna.. Men nu har vi nog allt väldigt bra ställt! Måste köpa till mig själv grejjer ännu, men allt till lillen är färdigt, tror jag. Ska fixa några små saker till baby hörnet ännu, men det måste jag spara tills mamma ledigheten börjar! Annors har jag inget att göra sen.. 😀 annat än att bli tokig av att sitta och vänta.. Mitt ridsug är inget att leka med, så istället står jag varje dag och skrapar om Elin och Sasha (som nu står på tumis, eftersom hästarna flyttades från tre beten till fem.. Så nu står alla två och två) och blir skitig om händerna. Jag planerar i smyg att nappa åt mig Kuumi eller G och be mamma blunda så att jag skulle bara få sitta på en häst.. Det är 12 veckor sen jag satt på en häst. 12 veckor!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s