vardag

Vecka 31

idag hade vi vår kontroll ultra, lillen växer enligt kurvan men på lägre sidan, så vi kommer igen om 4 veckor ha en till kontroll. Idag följdes även hjärtljuden upp i 15 minuter och den kurvan såg riktigt fin ut så lillen har det bra ❤️

Någon som har det mindre bra är nog jag själv. Jag lever med en panik aktig känsla i mig hela tiden och vill bara att tiden ska stanna upp lite. Att snart ha en liten som kommer behöva mig så gott som hela tiden får mig att bli lite ängslig, nog för att jag vetat om det hela tiden men det kommer så snabbt på plötsligt.. Dessutom spelar hormonerna ett spratt med mig och jag kam gå från super glad till super lessen på en sekund. Jag börjar gråta av saker som man inte borde kunna gråta över.. Idag i Pentik hade dom slut på en bordstablett jag ville ha, så började jag känna hur tårarna brände i ögonen och jag fattade noll. ”Tur” så hittade försäljaren andra tabletter, i samma rosa färg men annat mönster.. Huhu, vilken lättnad och glädje på samma gång 😅

men annors mår jag bra. Jag jobbar ganska mycket nu, 6 dagar i veckan men som tur är det bara morgonturer så det går ganska lätt! Dessutom lovade jag att jobba de två veckorna i September före min riktiga mammaledighet börjar. Lite stress tar jag över mammaledigheten då jag fick beslut över mamma pengen.. Haha, trodde det var ett skämt men nej, tyvärr. Så i värsta fall kommer jag börja jobba i Januari då mammaledigheten tar slut för att inte ekonomin ska rasa totalt, men det behöver jag väll inte fundera på riktigt ännu.. Måste bara citera min arbetskollega ”man lämnas inte döende i Finland, men inte får man leva heller”. Stämmer..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s