vardag

Hö i stora lass..

hej hej!

jag ska nog börja knopa ihop ett inlägg från helgen, men igår var jag såå trött efter helgen och den långa vägen hem så sov till HALV TOLV!! och tog en powernap till på det..

så det enda jag gjorde igår var att jag tog ungarna på ridtur med Nemo och den ponnyn är nog guld och diamanter. Han visste precis när barnen satt på ryggen att han ska vara försiktig och Oscar vågade trava på volten flere varv och Alina vågade jag ha ”lös” på volten och han var såå försiktig! Men direkt jag hade han att jobba utan barn på ryggen blev det fart på 😉 imorgon om det är fint väder ska jag föra honom och simma!

…eller först ska höet fixas klart. Vi har ALLT för mycket hö, så idag slogs det sista ner och konstaterades att nej nej nej. Så fick ringa runt och fråga om nån vill ha så varsågoda kom och bala bara.. Och har ännu en åker kvar som ska balas.. Så iaf kommer inte hästarna behöva gå hungriga i vinter! För några månader sen va vi oroliga att vi inte får tillräckligt med hö men nu är det motsatsen som är bekymret..

men ikväll hade jag iaf det trevligt, vi njöt en tre rätters middag med några arbetskollegor på KW. Inte helt lätt för fyra kräsna servitörer att äta ute kan jag berätta.. 🙂 men nöjda var vi med allt såklart, från viner till kakaon. 🙂

nu ska jag pysa ner i sängen och försöka få tag på sömnen och imorgon väntar en hård dag..  de senaste dagarna har varit lite tuffa för mig, jag har bara tänkt att de går över men paniken växer för varje dag, inte rädsla för förlossningen utan panik över hur fort tiden gått och snart är vi tre. jag ska försöka få tag i mina tankar och skriva ett väldigt ärligt inlägg om tankarna utan att förfina nåt.. Men det får bli en annan dag!

ha det fint! ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s