vardag

Några km bakom ratten.

Är riktigt just hemma, vi bestämde oss för att köra ner hela vägen efter travet och träffen med Ressu. Jag körde ju upp och körde ner till Lojo. Kroppen måttligt seg efter att ha suttit i två dagar och köras på det..

Imorgon ska jag lägga upp ett inlägg från kungatravet, som blev helt super spännande i sista deltävlingen. Ska berätta hur det går till och hur kung och drottning utses. Stämningen var verkligen på topp bland 25000 människor. Tänk hur mycket större trav är än ridsport.. OCH MYCKET bättre stämnmning är det på travtävlingar än ridtävlingar!

vi shoppade faktiskt inget på expo, där fanns en hel del BRA erbjudanden, men inget fastnade endå i fingrarna, dels väll för att jag faktiskt inte behöver nåt! Även om det är kul att shoppa så måste man tänka klart ibland 😉

kommer sova som en baby inatt. Har vaknat super tidigt båda dagarna, 3:30 i går och idag 05:30.. Somnade snabbt men bara vaknadeoch fick inte tag på sömnen..:/

OCH JOOO, ni kommer få se bilder på Ressu och höra om honom. Jag måste bara få titta på bilderna i hormonstormen för mig själv först.. Han har blivit en fin häst men är helt sitt gamla ressu och ville gärna mysas❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s