vardag

To let go.

Hej Hej!

det är en hektisk vecka vi har nu, inte bara med jobb utan det finns en massa som ska göras på ”fritiden”. Mitt barndomshem har blivit sålt så vet ska röjjas och städas, och på fredag åker jag med mamma till Joensuu på mor och dotter veckoslut! Vi kommer besöka kungatraven som går av stapeln på lördag och söndag och på söndag ska vi åka och hälsa på Ressu ❤️❤️ Gissa om jag längtar!!!

och idag fick jag äntligen tid till Vermo att kastrera Wiski, så i mitten av Augusti kommer de bli ballarna bort på guubisen och han kommer flytta hit! 🙂 fast många tyckt att det är onödigt att kastrera honom när han är så snäll.. Men det är endå onödigt att ha honom som hingst för han har inget värde. Lite spännande kommer de bli att åka iväg med honom och se hur han beter sig ute i stora världen! Tur kommer jag inte åka iväg ensam med honom, det skulle endå vara lite extreme 😀

Sen kommer Sasha flytta hem bara vi fått Snällböle färdigt städat, vi har så jä*la mycket bete ännu att det finns ingen chans för mammas hästar att äta upp det.. Så till Sasha kommer också 2 andra + Wiski.. Vi har en betesåker som vi inte äns släppt hästarna på ännu- och kommer knappast göra det heller..

ja men vi får hoppas att Joensuu bjuder på fint kungatrav väder och jag kan knappt vänta att få se hur Dressyr-Ressu ser ut nuförtiden 🙂

2 reaktioner till “To let go.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s