vardag

Ändrade planer och packning.

Team Fatties

vad ska man riktigt packa med sig över en helg denna sommar? Då det kan behövas både ylletröja eller sommarklänning… Och att kolla på internet vad det lovas för väder har ju ingen betydelse för har ju inte kunna lita på de alls!! Hade tänkt mig att bara packa ner en en mindre väska men får väll se.. Mina Batman mjukisar ska definitiv med som pyjamas byxor, ett som är säkert!

idag ändrades också planerna med Wiski, eller de hinner väll ändra några gånger om ännu.. Men som det låter nu kommer han åka till ett nytt hem, vilket är bara bra för honom för ridhäst skulle det inte bli av han då han är helt travare i kroppen. Men utan körhäst blir jag ju inte.. Har ju lilla Nemo som nu också har fått en riktig körsele, lite säkare än de system jag haft hittills.. Hehe.. Nu fattas bara kärran, men får kanske be Pasi bygga ihop en egen koppakärry åt honom och en släde till vintern! 👍 och ja, ett träns, fast jag har bara haft han i grimma och när barnen rider har de sidepull och han fungerar väldigt bra utan bett så känns kanske onödigt att lägga i ett bett när de går så bra utan!

Magen har varit riktigt jobbig idag, det spänner om den hela tiden och det är en obehaglig känsla! När jag var ut med Nemo travade vi på i lugn takt men klarade inte av långa sträckor då jag trodde magen skulle spricka när det är så spänt.. Och det spänner lixom på inifrån känns det som.. Får se hur jag kommer klara av att sitta stilla till Joensuu imorgon, min rygg far i lås av att sitta eller ligga för länge, så imorgon kväll kommer väll mamma få lyfta ut mig från bilen – hon som också har världens bästa rygg 🙈

Nä nu måste jag gå i duschen och börja packa! Skriva upp en to do-lista åt Pasi som ska göras under helgen.. Vi har lite små projekt här hemma jag ska berätta om när jag kommer hem nästa vecka 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s