vardag

Hangö.

image

Hej på er.

Här ligger jag pigg som en jävla mört 4 på natten och har kramat toan några gånger, det är ju snyggt. Lillis lever om i magen och jag skulle bara vila få tag på sömnen, har aldrig haft problem med att sova så hoppas det inte börjar nu..

igår var jag iaf med Sara till Hangö, vi bestämde oss redan förra veckan att vi kulle åka på fredag direkt vi slutat jobbet. Och Hangö bjöd på bra väder och goda ärter! 😉 i expon hittade jag egentligen inget, eller visst så hittade jag fina ridbyxor jag mer än gärna skulle ha köpt men eftersom de inte kommer till någon användning ännu på flere månader så stod jag över.. Och till häst köpte jag inget heller. Till Lillis köpte jag tre par strumpor med hästmotiv, det var även det första jag köpt i kläd väg åt Lillis.. 🙂

men vi hade en riktigt trevlig kväll i Hangö och träffade dessutom på fina Annie i läktaren, så satt och babbla med henne och matade hennes hund med ärter.. Höhö.. 😀 och jag och Sara gick omkring och planerade in nästa år, då går vi båda omkring med barnvagn istället för stora magar, ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s