vardag

Update.

imageimageimage

image

Hej på er!

Lite update måste jag väll göra hit också, mitt i hormon stormen.. Haha. Jag har börjat svälla över med hormoner, men istället för att bli ett monster kan jag ligga tyst i flere timmar eller bara gråta en halv evighet över inget alls.. Eller ja, en dag låg jag i sängen och tänkte på hur månne Vin Diesel kände sig när Paul dog och började stört lipa pga det. Så ja, det är inte lätt i mitt huvud just nu. Sen har mina stackars ben och rygg börja tröttna rejält , det började på måndag och har bara blivit värre.. Saken blir inte lättare av att min vikt gått upp 11 kilo!!! Herregud. Jag har aldrig vägt såhär mycket någonsin förr och fick faktiskt väldigt dåligt samvete, tills alla härliga människor kring mig förklarat åt mig att det inte syns nånstans och jag har ju en god orsak att gå upp och att  jag är så fin och vacker just nu.. Och så våra härliga vänner, även om killarna är lite små jobbiga då mina bröst hypnotiserat dem eller nåt.. Men vad dom kämpat på mig, åh ja, dom är bäst helt enkelt ❤️

Lite annat vardagligt, eller inte så vardagligt. Vi har besökt högolmen med vänner och så fick jag träffa en tjej jag inte sett sen vi började högstadiet, oj vilken glädje det var att sätta sig ner och bara babbla och allt som hänt under dessa år, hon var min absolut bäst vän då förr och kommer nog aldrig hitta en lika fin människa som henne ❤️ Synd så bor vi verkligen många tusentals km ifrån varann… Men sen finns det ju Facebook, som tur är! Ska försöka klämma in en träff ännu före de åker hem i nästa vecka, så hon får träffa Pasi också 🙂

nåt annat tänker jag inte dela med mig just nu, men vi lever och magen växer så det knakar. Inga bristningar ännu *knack i trä*. Mitt hemoglobi är 100, så det är mindre bra. Men allt annat är helt bra, så bra som det nu kan vara 🙂 så återkommer jag när det hänt nåt igen… 🙂

3 reaktioner till “Update.

  1. Uh vad jobbigt med mycket hormoner 😦 speciellt gravidhormoner kan vara riktigt jobbiga. Var ganska roligt när jag skulle börja läsa inlägget. Hann inte ens läsa första meningen till slut innan mina ögon fastnade på Vin Diesel 😀 haha vadå fan girl

    1. Haha, jag gillar honom också vääääldigt mycket, inte fel att se på honom 😉 Joo.. Jag har blivit väldigt gråtig av mig, står och bölar för minsta lilla och jobbigt när jag inte kan kontrollera det! Men hoppas det lugnar ner sig om några veckor, har förstått att dessa veckor ökar hormonerna igen med racer fart så lite rubbningar är ”normala” 😝😩

      1. Aldrig så förlåtligt med hormonrubbningar som nu 😀 Jag minns att jag försökte undvika filmer/serier/tv/reklam så mycket som möjligt när jag var i det stadiet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s