vardag

Mini-semester

på Torsdag började min mini semester på 4 dagar, vi hade tänkt åka till Nagu men eftersom där är denna helg ganska många andra flyttar vi det till en annan helg och så sköter jag om hästarna i Snällböle denna vecka då pappsen är på utomlandsresa.

imageimageimageimageimageimageimage

Imorgon, på söndag, ska vi på Pasis systers konfirmation och jag har ingen aning vad jag ska lägga på mig! Får väll försöka hitta nåt idag då det känns som att jag har samma klänningar på mig hela tiden..

igår hade vi iaf en mysig kväll med pojkarna i Ekenäs skogarna, vi var vid en ”laavu”, jag vet inte vad det är på svenska. Men iaf, så grillade vi, simmade och grillade lite till. Njöt av den fina kvällen som finska sommaren bjöd på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s