vardag

En ledig fredag.

idag har jag varit ledig, hur syöny som helst! Har fixat med kela papper, fått fina fransar, shoppat i Iso Omena- köpte inget åt mig själv, istället fick Pasi nya skor, shorts, t-shirts, jacka.. Haha. Jag gick helt loco på kläder åt honom men hittade inte ens örhängen åt mig själv.. Efter shoppingen låg jag på stranden i Sökö i gott sällskap innan jag styrde näsan hemåt. Nu väntar jag på att klockan ska bli 10 att jag kan söka hem Pasi som högst antagligen kommer vara så full att jag kommer be han sova på soffan. 😜

Imorgon väntas en lång och stressig arbetsdag. Suck och stön. Jag svettas av bara tanken hur varmt det kommer vara.. 

  
Satt igår i solnedgången och tog selfien, bara för att jag hade så jäkla tråkigt..! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s