vardag

Så mycket att göra..

…men jag slöar framför Tv’n. Men Pasi sa en så bra sak ”du e gravid, du behöv int göra så mycket mer än jobba och byka kläder” hihi. 😀 

Jag borde endå gräva fram saker som ska säljas på Söndag, borde tvätta trailern och lägga sakerna dit.. Ska med mamma på match show till Lojo och mamma tyckte vi borde ta med lite saker att sälja, så visst kommer jag med på min enda lediga dag denna vecka- men jag tänker inte stå i regnet så tänker tvätta trailern och försöka sälja den på samma gång! Den e ju fortfarande till salu… 

Ah, jag borde påriktigt röra på arslet mitt och få nåt gjort, handla måste jag också göra. Pasi kommer hit först imorgon efter att jag slutat jobbet för några timmar innan jag ska iväg på ”stall fest”!. 🙂 så hade jag planerat att hälsa på Sara ikväll också. 🙂

Blabla.. Annors lever jag och mår bra! Om någon nu fundera.. 

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s