vardag

Babyshower 

idag efter jobbet styrde jag och Ette näsorna mot Öby för att vara med på Idas Babyshower, hon har beräknat om en månad så det var väll på tiden nu då 🙂

Vi grillade (läs hennes sambo grillade och alla andra satt inne på soffan och babbla strunt). Mysigt! 🙂 och så åt vi helt sjukt goda kakor, jag måste fota en som Sabina hade bakat- den var så otroligt söt (både i smak och utseende 😉) och var dessutom gluten fri! Båda kakorna var gluten fria och helt sjuuuukt goda! Nam!! Skulle aldrig ha gissat att de är glutenfria… ! 

Imorgon ska jag till Apoteket för att få ut medicin åt Sasha, hon har dragit på sig en rejäl jävla mugg på samma ben som senan är trasig på, så nu får hon inte ha nån back on Track på och hoppas att det hjälper med salvan jag fick utskriven.. Suck säjer jag bara. Pasi börjar sin semester imorgon och jag har kommande tre veckor tre dagar ledigt, så vi kommer ju knappast hinna åka iväg nånstans. Till Nagu åker jag inte bara för en natt.. Blörp. Nå, hoppas september bjuder på ordentlig sommar istället! Man kan ju inte njuta i detta väder precis..

 
Kakan Sabina bakade! Omnomnom !

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s