vardag

Söndag och helgen som kom och gick.

Hej på er!

Idag bjuds det ju endå på lite bättre väder, inte för det, vi fic ju fint väder på Midsommarafton endå och igår på senare eftermiddagen kikade ju solen fram! 🙂

grillimestari

som sagt fugerade jag grill mästare på fredag, tänkte på panik och var säker att midsomaren var förstörd för gasen visade sig vara slut…Men kanske om man skulle öppna ögonen ibland, det stod en full liten gas framför grillen som jag inte alls såg.. Hann ringa mamma redan och stor lipade nästan för att vi inte skulle kunna grilla.. haha. 😀 Och ja min outfit var ju riktigt midsommrig med harem byxor och Haltis rock… 😉

minja1

äm1

Och idag var vi på promenad med hundarna, försökte få en fin bild med båda hundarna.. obs, försökte. endera ville Minja pussas med mig eller så hittade hon nåt intressant i gräset och Äijä satt mest och såg ut som Hemulen och var noll intresserad av att ens försöka sammarbeta. Jag hade tänkt ta med hundarna på gravid fotograferingen, men tror jag kommer spara på mina nerver och lämna dem hemma! 😀

Oh ja, igår gick vi in i gravid.vecka. 24! herrejessus….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s