vardag

Plättar.

vi var in och handlade idag och jag trodde det skulle vara riktig kaos överallt- men blev positivt överraskad då vi kom smidigt igenom Lidl, hamnade inte äns köa i kassan (!!), besökte alko, kändes hur fel som helst, men jag ville alkoholfritt vin tills imorgon! Och så köpte jag årets första ärter, 3 liter små och fjuttiga var de men endå ärter…! 

Väl hemma fixade jag mat och lovade en mys kväll åt Pasi med plättar… Hälsosamma klubben här hej, men vem kan säja nej till plättar?!  Jag årkade bara med tre stycken så Pasi fick snällt klämma i sig typ 10.. Haha! 

Annors har jag varit sådär små irriterad längs hela dagen, jag är tacksam för de vänner jag har som faktiskt visat sig vara äkta vänner. Speciellt nu när man är gravid upptäcker man ju vem som är de äkta, men jag tänker inte bära sura miner för att jag eventuellt mistar nån dålig ”vän” nu. Och, jag är bara glad att ja slipper bort från mitt gamla liv mer och mer och kan släppa in nya fina människor ❤️ 

Imorgon är det midsommar och vi ska fira det med grillning, bastu och så kom fina Laura ner från Tammerfors redan ikväll! En annorlunda midsommar, men jag ser framemot dem väldigt mycket! 🙂 först ska jag endå jobba några timmar på morgonen…så det blir gonatt för min del nu!

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s