vardag

Godmorgon Onsdag!

om en timme ska jag befinna mig i rådgivningen, jag måste komma ihåg att fråga efter bältet som man ska ha mot ligamentsmärtorna!

Sedan ska pappa komma och ta bort Sashas bakskor, hon kommer ju inte behöva dem direkt.. Och ni funderar säkert vad som hänt med Sasha? Har jag dumpat henne på bete och jobbar henne inte alls? Ja så gott som så är det faktiskt! Sasha har fått en senskada i sitt högra framben, så det enda jag gör med henne är att se till att hennes backontrack hålls rätt på benet, back on Track är nog undernas under, och man märker att de hjälper blodcirkulation i det skadade området, utan back on tracken sväller det upp igen.. Så Sashad framtid ser ju inte så värst kul ut, men hon får nu gå sommaren på bete och hösten flyttar hon hem till mamma, sedan funderar vi vad vi ska göra.. Ååh, senskador är min mardröm efter att ha sett och följt hästar hemma som fått dem.. De tar en evighet för dem att läka och vid något skede brukar andra benets senor bråka för de har belastat de benet från de sjuka.. Och på Sasha kan man inte ta föl heller. Darför nämner jag inget om henne på bloggen mer, det är lixom lättare att ta saken då utan att påminna mig själv om att ”ja, så såg jag ju till min söndrig häst, idag igen.” Hon har en sån underbar personlighet så jag blir ledsen varje gång jag tänker på den där dumma senan..men vad kan man? Inget. Det är bara att leva vidare helt enkelt och hon har absolut ingen nöd där på betet med de andra stona!

  
Fina djuret ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s