vardag

Att se sig i spegeln.

jag måste dela med mig av denna feel good känsla jag lever med och som inte ser ut att ha ett slut även om högre makter sätter mig på spel mest hela tiden.

Jag älskar att vara gravid. Ja, det gör jag nog nu! Även om alla morgnar innebär illamående så älskar jag mig själv och min kropp mer än någonsin! Hela Mars månad är som bortblåst från mitt minne och jag lever i nuet. 

Varje morgon ser jag mig själv i spegeln i enbart trosor och har inte blivit besviken en endaste gång. Jag älskar den där bulan som växer på min mage och det att jag gått upp 7 kg ser jag inte nånstans! Haha, trodde aldrig det skulle ske att jag går upp i vikt och ser på mig själv som vacker!

  
På morgonen när jag vaknar funderar jag två gånger innan jag sminkar mig och oftast slutar det med att jag går utan smink och lägger på endast då jag far iväg på jobb. Endå så komme jag idag att åka till Sara och laga volymfransar, för då behöver jag inte sminka mig mer! Det är en härlig känsla att kunna se på sig själv så!

  
Mitt hår har en utväxt på 10 cm, men vem bryr sig? Endå tror folk att jag färgat håret? Jag förstår inte grejjen? 😀 på jobbet en dag frågade 4 stycken av mig ”har du färgat håret?” Ömm… Nej? Ser ni inte min utväxt?! Eller ser det ut som en grå ombre? 😉

Nej men jag vet ju att allt detta är tackvare hormonerna, men jag får väll ta all lycka ut nu för på hösten kommer det väll ett inlägg om hur hemsk jag känner mig själv, då är det bra att kunna scrolla tillbaka till detta inlägg om påminna sig själv om att nej, du är vacker som du är- med eller utan smink, med eller utan att gravidkilon jag vid det laget lagt på mig! 🙂 och det säjs ju att en pojke ger mamman skönhet medan en flicka tar det ifrån mamman… Kanske det trots alls är en liten prins vi väntar ❤️

   

En reaktion till “Att se sig i spegeln.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s