vardag

Vecka 21 (20+0)

Hej på er alla denna soliga dag! 🙂

Idag är vi jämt halvvägs i graviditeten, så hälften kvar att tuta och köra! Jag hoppas att andra halvan ska gå lika fort.. Men det kan jag ju bara drömma om! Jag ska lägga upp ett inlägg om tankar och känslor såhär långt, bara så att jag ska kunna blicka tillbaka och se hur mycket allt ändrar på vägen 🙂

Skolavslutning är det också, men för mig står det jobb på listan 🙂 först ska vi ut på ärenden före jobbet kallar! 🙂

  
Igår sökte jag min pingla, den klingar så vackert ❤️ jag beställde den av en bekant som blev klar guldsmedsartesan i Axxell. Den kostade lite mer än vad pinglor på nätet kostar, men jag ville ha en handgjord och inte en sån som är massgjord.. 🙂 så den ska få klinga på runt min nacke, det är ett diskret kling det kommer från den.. Så jag låter inte som en kossa när jag kommer gående 😉🙊

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s