vardag

Argh.

Hej på er.

Idag har jag spenderat dagen i Salo med Sanni och barnen, det är nog en hög med snäll och väluppfostrade barn hon har och jag hoppas att jag ka uppfostra mina barn lika väl som henne.. Det är lixom inga bekymmer alls att släpa på tre ungar!
Men nåja, vi var iaf och hoppade lite från ställe till ställe. Jag sökte efter en sak, byxor. Känns som att det är lite onödigt tidigt att slänga på sig mamma byxor men alla mina byxor spänner på så att det är obehaglgt och gör nästan ont.. speciellt nu när mina ligamentsmärtor inte tänker ge med sig går jag heldre med mjuksar som är lösa över magen.. så ag sökte efter ett par byxor i några storlekar större än nu.. men tror ni jag hittade nåt? NOLL.
Istället fyndade jag några tunikor och en skjorta som fick följa med hem, det var lixom min shopping det.

Lite frustrerad är jag över att jag har inga kläder som passar, detta stadie jag nu är i är lite jobbigt.. alltså missförstå mig inte fel nu, jag stressar inte över viktuppgången (som är nu halvvägs +5 kg) för jag vet att det är kilon jag kommer få bort och kilon som kommer vad jag än gör. Men jag blir frustrerad över att, i precis dessa veckor, ser jag mest ut som att jag ätit för mycket glass (vilket jag nog också gjort… ehehe…) jag ser helt enkelt inte gravid ut om man inte vet om det. Jag längtar efter en ordentlig mage att visa upp så alla som ser mig ska veta att jag är gravid och inte påväg att bli tjockis 😀

DSC_2634

Sen är jag lite stressad över andra saker också just nu, som inte har direkt med graviditeten att göra.. Men jag stressar helt otroligt om framtiden, inte det att det kommer barn till huset utan om min hobby hästarna. Just nu är mitt intresse helt på – 1000. Och det käns som att jag bara vill satsa allt på familj och framtiden med familjen. För varje dag känner jag mer mamma känslor och intresse blåser iväg och saken blir inte bättre av att jag inte får rida. Så vad gör jag då med en häst  om jag inte får rida? Sasha är till salu som bäst och jag hoppas att hon hittar nytt hem snart.. Tills dess får jag väll bara rulla tummarna och börja fundera på andra allternativ.

DSC_2573

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s