vardag

En dressyrhäst hälsar.

Inte för så länge sen skrev jag ett inlägg om hur Ressu har det, och för några dagar sen fick jag en update om honom igen! Han har startar sin första tävling hos sin nya ägare, men inte som hopphäst utan dressyrhäst!! 😀 han startade en LB och en LA med 58%! Han hade dock vari ”rädd” för dressyrstaketet, vilket jag lite gissa.. Men i LA hade han börja slappna av mer och glömt att vara rädd för de vita staketet… 

Om jag har nåt passligt ledigt under Pasis semester ska vi nog åka iväg till Joensuu och säja hej, om jag klarar av att sitta i bil så länge.. Har förstått på gravida att det kan vara obehagligt att sitta så länge i bil?.. 

  
Fina gubben! ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s