vardag

Måndag.

Hej på er.

Här har det varit en sspännande dag, började morgoen med att åka runt lite på olia ärenden för att sedan åka på ultra. Det var alltså för att kolla att allt är som det ska med babyn i magen, och att inga andra konstigheter hittas. Allt var som det ska, med både mig och babyn. Varför jag har ont beror högst troligen av tt livmodern växer snabbt just nu och ligamentsmärtor, muskler som töjer sig osv.. Om mina ligamentsmärtor inte blir bättre, så ska jag få börja gå med ett stödbälte, vilket jag gärna redan nu skulle kunna ta emot 🙂

Men så länge som smärta finns så har jag ridförbud.. smärtan kan komma och gå, beroende på hur snabbt livmodern växer. Och jag skulle faktiskt inte alls ha nån lust att hoppa upp på en häst och gunga på där med den här smärtan, det känns som at någon slår in en kniv varje gång jag stiger upp eller rör mig tokigt.

Så jo, väldigt trevliga nyheter idag iställe. 🙂 eller ja.. trevliga och trevliga men hvudsaken är att jag och bebbsen mår bra! imorgon ska jag tilbaka på jobb och får komma ihåg att ta lite extra sitt pauser där!

mauriDSC_2612

En reaktion till “Måndag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s