vardag

Ja men goddag.

Idag hade vi läkar rådgivning, alltså rådgivningsdag men istället träff med läkare än med vanliga ”tanten”.. 

Och vet ni, jag förstår att det finns kvinnor som blir hysteriska om allt mellan himmel och jord om de skulle hamna lyssna på samma som vi lyssnade på idag, av en läkaren. Jag tappade mitt humör med läkaren bara efter en minut inne och nej, det var inte äns bara mina hormoner som spelade spratt för Pasi höll med mig om att hon nog inte passade oss.. Det blev lite munhuggas och jag blev väldigt irriterad på henne, en snabb tanke gick igenom att bara stiga upp och säja ”tack och hej, jag lyssnar inte på sånthär skit!” Men satt snällt kvar och gav raka och väldigt ärliga svar. 

Det blev ett snabbt möte, tack gode Gud för det! Att bli förbjuden att göra i princip allt passar inte mig. Jag menar, att det inte är passligt för en gravid att jobba kvällsturer? Hah. Skämtar du? 

Men när hon började babbla om hur jg och Pasi måste våga prata om våra egna åsikter, ja då öppnade vi båda käften. Vi har båda egna åsikter och respekterar dem. Vi är båda väldigt temperamentiska av oss och vi känner varann såpass väl att vi vet av vad vi triggar igång varann till en strid- vilket vi undviker just med att låta oss ha egna åsikter! Men nej, nu ska vi nog tammitusan börja våga prata om åsikter och känslor det väcker. För vi har ju inget annat att diskutera om annors heller.. Är det inte typ bra att vi känner varann och faktiskt aldrig haft nån värre strid?! Måste man med våld trigga igång en strid? Kanske det är jag som överreagerar men vad fan.. 

Ja, men nu ska jag fundera hur jag ska klara mig resten av graviditeten utan att rida. Precis ja, det ska jag också sluta med direkt enligt läkaren. Jag behöver knappast berätta hur jag eldade igång då hon sa de orden åt mig? Nej knappast. Så som jag sagt förr, jag kommer rida så länge det känns bra. Jag känner ingen häst ägare som har barn som slutat rida i över 20 veckor. 

Som en min kollega sa; man skulle ju kunna tro att du har värsta sjukdomen efter det där. Ja precis! Jag är gravid och inte dödligt sjukt lixom. 

Ska be Pasi linda in mig i bomull ikväll, så jag bara inte stöter mig när jag går på vessan eller nåt.

   

 

Vi var ut en sväng på Lördag och fick träffa mina underbara vänner! Och herregud, jo jag var som gravid ut på krog och dansade dessutom… Men var så rädd för att människor (som alla vet så kan man inte festa nykter) skulle tro att jag inte var nykter, så jag vågade inte ens gå med ett vattenglas i handen… Haha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s