vardag

Vecka 17.

Lördag, vilket betyder ny vecka. Så idag går vi in i vecka 17 (16+0), och illamåendet som ”borde ha släppt vid vecka 12” håller sig i.. Idag har varit en horror dag och första primperanen hann jag bara få ner svald så kom det upp raka vägen.. Den andra har ännu hållits i.. Snart är dessutom dom slut så måste ringa läkaren i veckan om jag kan få mer av dem.

Ska försöka klara av en kvällstur idag och en morgontur imorgon. Huj.. Får se hur denna kväll går.. 

Igår var en onödig dag, jag sökte Pasi hem från Ekenäs tidigt  på morgonen (jag vakna halv 6 och kunde inte sova ensam, så tvingade upp Pasi till klockan 7 haha.) sedan sov vi bort hela jäkla dagen… Vi lagade mat hemma och åkte ner till Ekenäs för att se hockey matchen på Ettan.. Och den gick ju inte så bra.. Och avsluta dagen med bastu och jag trodde jag skulle somna klockan 8 och väl hemma bär vi åt kvällsmat så tänkte jag påriktigt somna i matborde!! Jag måste få mitt hemoglobi att höja sig, för denna trötthet och yrsel jag har är ju inte normal.. Okej jo jag är väll lite extra trött pga graviditeten men det här går ju över… Och jobbigt är det också då jag borde få saker gjort men allt blir bara ogjort 😦

Jag undrar om jag alls ska få njuta av att vara gravid? Eller jo, det finns dagar då jag mår helt bra, men de är typ 1-2 i veckan.. Kul. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s