Graviditet · Sasha

Well, det här var inte kul.

Fan heller att det var kul att ”fira” vappen ensam!! Jag var upp och äta grillmat, men gick ner dubbelvikt.. Fick världens magkramper av grillmaten..:(

Dessutom, gick vår bil sönder. Hjävla kul. Sasha reagerade på HÖGER fram i böjprovet (det är vänster hon har förbeningen i). Så hoppas det bara är en reaktion där…

Men alltså, det jag är mest irriterad på är Pasi. Haha. Hormonerna, de satte mig på rejält spel idag då precis allt sket på sig, och Pasi som lämnar mig ensam hela jävla dagen för att slippa och supa. Näi. Där brast det för mig.

Men en positiv sak idag endå!! Vi har skaffat en kanin!! Eller jag och Oscar (4år) tog en kanin av Heidi! 🙂 så imorgon blir det lite mer kaninmys, då vi ville låta den vara ifred idag och fundera vart den hamnat! 🙂

Men ja, hade väll inget annat än lite hormonspratt på hjärnan. Och istället för att bomba Pasi med arga meddelande (som han endå inte förstår i 3% fylla) så lägger jag ut det här, på min dagbok som är läsbar för alla. 👌

2 reaktioner till “Well, det här var inte kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s