vardag

Vecka 16.

Idag gick vi In i vecka 16 (Eller 15+0). Och jag fick plötslig lust att städa så städade hela stället och krattade i hundhagen, slängde ut gamla möbler och mattor och vips så var klockan så mycket att jag måste fixa mig färdig för vi ska iväg på Rally-sprinten i Horsbäck. I år, igen, fick vi biljetter dit så allt hemåt och Oscar slipper med på sin första Rally också :)!

Annors så är jag jäkla irriterad…fast jag inte låter det visas. Min häst är inte i skick och har bokat klinik tid till den 4.5 men före det ska hon skos.. Får se när det blir då gårdagen sket på sig för jag åkade med mamma till kliniken med hennes två pojkar. Men deras besök var inte för akuta fall utan på undersökningar bara.. Mitt besök vet jag inte äns vart som ska börjas? Röntga hela hästen får det väll bli. 

Jaja. Det är fint väder ute och jag ska tammefan äta årets första grill korv i Horsbäck. Punkt på det. 

   

Magen idag. 🙂 

   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s