vardag

Helg på kommande!

idag började min helg, efter jobbet red jag ut med Pippi med sällskap av Kirsi. Jag utmanade ödet lixom och red ut i terrängen i värsta blåsten! Pippi är en riktig gök på plan när det blåser, men vet ni? Hon var såå snäll i terrängen!! På hemvägen, när hon tillslut fatta att vi var påväg hem började hon stressa lite, men jag lät henne gå på långa tyglar. En gång blev hon så jobbig att jag styrde henne in i skogen där terrängen blev så svår att hon hamna tänka efter vart hon lägger fötterna och lugna ner sig. Så det var en riktigt lyckad terräng runda tycker jag! 🙂

Hann bara åka hem så ringde dom från jobbet, så fick snabbt köra dit ett varv och sen hem. Mamma frågade mig med som sällskap till kliniken imorgon då hon ska dit med pojkarna och behöver extra händer.. Även om jag absolut inte får gå med på röntgen ”varför inte det?” Haha. Jag glömde verkligen att jag är gravid 😂 Tilika som vi är där ska jag boka en tid åt Sasha, men berättar mer om det sen..

Nu ligger jag ner mysas i rena lakan och väntar på Pasi att komma hem. Har nyss badat bastu och njuter av den fräscha känslan man får efteråt! ❤️

Offtopic: Pasi hade skruvat ihop spjälsängen (nee då, inte alls i tid) och den står så mysigt där i sitt hörn! Varför vi köpte en spjälsäng redan? För det är typ det enda vi behöver köpa.. Och en byrå och kläder, såklart! Allt annat kommer vi få av grannen och så råkade denna spjälsäng vara i samma träbruna nyans som allt annat i sovrummet och så fick vi den för 50€ och den är i bra skick. Så, varför inte? 🙂 

  

”Jag vet att du har morot i handen” 😘

2 reaktioner till “Helg på kommande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s