vardag

Horror.

Herregud vilken dag det blev igår… Jag kunde inte hålla inne nåt och började värsta spykalaset när jag sökte bilen klockan 15. Jag spydde i bilen, tur fan hade jag toma plastpåsar med för jag kunde inte stanna på vägen, mellan Mjölbolsta och porkkana Jussi där det inte finns nån väggren och kurvor… När jag kom hem låg jag bara på soffan och önskade att jag skulle somna, men magen kurrade och jag ville verkligen inte äta!! Spyr heldre galla än mat… 

Får se hur denna dag blir. Fick skjuta upp ridningen tills idag, men dagen har inte börjat så lovande.. Jag vill bara gråta och önskar att detta ska ta slut snart… 

Men ha en fin dag, solen tittar fram iallafall 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s