vardag

Birthday och solsken!

Godmorgon!! 🙂

Vilken fin dag idag visst? 🙂 helt härlig! Perfekt födelsedagsväder, även om jag ska vara på kvällstur ikväll, men jag fick ledigt från Affes så kanske jag tappar bort mig dit kväll..även om jag lovat vara kusk för jag har en sak imorgon som måste göras i full fokus.

Men vi börjar dagen med shopping!! Jag ska via Maatalous och slösa massor av pengar,eftersom jag inte ville ha nåt till födelsedagspresent- annat än ridsaker och grejjer till Sasha 😀 Ska via stallet påvägen till jobbet också.

Känner mig lite äcklig (på ett bra sätt) efter gårdagens restaurangbesök, vi besökte Brasserie och det sviker nog aldrig. Ja åt väll det mest pålitliga ever- cesarsallad med kyckling, pepparbiff och chokladkaka. Att vara där med en snart 2 åring och en 6 veckors knodd var inte alls så hemskt som jag hade föreställt mig.. haha 😀 Pasi vaktade Alina och jag och Sanni skötte Jesper. Vad är grejjen med att babysar alltid börjar skrika då mamma får mat framför näsan? varje gång, även hemma…
mamma fick bjuda hela högen och vi typ rullade ut…. men mätta och nöjda.

Ha en fin dag alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s