vardag

Lakrits.

jag har haft en jäkla himo på lakrits och inte så konstigt konstaterades idag då mitt blodtryck e lågt..:/ jag har aldrig haft problem med mitt blodtryck  men eftersom jag spyr så ofta behöver min kropp (och skriker) efter salt!

På 1 vecka har jag gått ner 2 kg. Inte bra alls. Och då har jag ätit en massa dålig ”mat” och luggit på soffan och känt mig som en valros.. Men sen spytt upp hälften lika snabbt. 

Idag ska jag på akupunktur, fick till julklapp från jobbet och har bokat in tid tills idag.. Så skönt!! Efter det åker jag till stallet, ska hoppa Pippi lite- får se hur de går! 😀 har ju inte ”hoppat” sen september… Och förra gången jag red Pippi hade hon vårkänslor så att hon bockade och stack ut från ridplanen och vägrade gå tillbaka.. Jag kunde inte göra annat än skratta åt gamla tanten och fråga henne vad tusan hon håller på med?! Sen gick hon tillbaka till ridplanen och vi fortsatte en stund med raketer i baken. 😀 så hoppas hon håller sig liiite i skinnet idag…:)

Kanske jag hoppar lite Sasha också. Får se.. Hon skulle säkert bli jätte glad! 🙂Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s