vardag

Nyfödd.

herregud vilken nyfödd känsla jag hade idag. Efter att ha mått dåligt konstant i tre veckor till att må bra en dag gjorde verkligen susen. Jag fick lust för riktig mat, så fixade ihop pasta carbonara med lite blomkål. Så jäkla gott!! Och så måste jag dammsuga efteråt.. Haha. Pasi fick sitta och ta det lugnt, tror det uppskattades!

Men nåt som inte gått som planerat, en häst skulle flytta idag, firman hade lovat söka hästen mellan 16-18 tiden.. Well.. Nyss meddelade dom att dom är här först klockan 23 och ska lämna en trailer här och sen far dom iväg. Öööö… Hästen borde ha varit framme 2 inatt, men så blir det inte, utan kommer vara framme först i morgon bitti vilket gör att Nemo, den nya saken, kommer inte vara här förrän på fredag-lördag natten…. Och varför ska nån trailer lämnas här?!? Jag fattar verkligen inte… 

Hoppas på en lika fin dag imorgon, både i kropp-själ och väder. Då ska jag bege mig och rida… Heh… Får se om jag klarar mig hel med fröken… Men nu ska jag försöka sova lite. Hoppas på att mamma klarar av att skicka iväg hästen ensam, okej hon får ju hjälp av firman (kan man ju hoppas..) men där ute e både mörkt och kallt.. Huuuj. 

Natt på er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s