vardag

Vem vill sova egentligen..

hallo hallo. Mitt i natten eller tidigt på morgonen?

Jag har under hela veckan vaknat kl. 4 på natten… Och ligger klarvaken en timme för att somna om och vakna ”normaltid”. Små störande nog efter 5 dagar.. Och jag e sen så trött på morgonen när jag inte fått sova i ett streck.

Har inget annat att komma med, förutom att om någon är intresserad av att köpa vår trailer så är den nu till salu! Vi gör inget med en 3-hästars transport mer..Den e 2008 årsmodell. Egenmassa 1200 kg. Priset är 10.000€. Och Ja märker är Starline xxxl. Lite synd, det har varit en super bra trailer och alla hästar har gillat att åka i den! Men det har nog att göra med att det är så stort och mycket utrymme som dom trivs. Men den är helt onödig för oss, som rör oss så lite med bara en häst. 

Tävlingsdebuten får bli uppskjuten. Har inte fixat åt mig min klubb licens och väntar på att få hem mitt medlemskort… Hmm… Det har nog tagit en tid för det redan, men må int de nu ska komma! Dessutom så är det kanske inte helt klokt att flytta Sasha och sen direkt åka på tävling. Så vi får åka i slutet i Mars i stället. Fick hem mina nya träningskläder! Ni får utsäkta mitt face… 😀

Men nu ska jag försöka sova lite till. På eftermiddagen ska Sasha flyttas, vi tömde nog skåpet igår redan.. Och blev förvånad hur mycket det ryms i ett litet skåp… 😀 

Världens rådigaste inlägg. Men man kan inte kräva så mycket mitt i natten! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s