vardag

sista Februari och flytt.

Idag flyttade Sasha till Stall Splinter (genom att trycka här kommer ni till stallets hemsida) som då ligger bara ågra km frå vårt längsmed sandvägen. Jag kör förbi där alltid när jag far på jobb, tänk va mysigt att bara kunna stanna påvägen till jobbet för att ge en puss på mulen och köra vidare? Okej, nå godis måste jag skaffa till bilen för tror inte Sasha skulle tycka det är kul i längden att jag bara stannar för att ge en puss.. 😀

Flytten gick bra, vädigt bra. Jag var lite osäker på henne då hon varit ledig igår och jag hade ingen kedja på henne när jag tog ut henne. Men hon gik snällt in i stallet visst var hon lite spänd men sto snällt medan jag slängde på hennes yttertäcke.
I hagen fick hon äntligen hagkompisar!! Fast jag tror det var mera jag som var glad för det än hon faktiskt.. haha. Men hade tänkt mig mera sprattlas av SESsorna (hah, jag kom på det där helt själjv, SESsorna, står ju för Stella, Elli , Sasha :D) 2 åringar och en 5 åring..men tror småttingarna blev mest chokade, så såg de ut iaf och sto mest på ställe med stora ögon och fundera vad Sasha gör som enda sprang så mycket i runt (och hoppade, sötisen hoppade över stockarna i hagen) att hon fick ett hocksår på bakhoven. Jag ska kolla igenom henne imorgon när jag far till stallet för att se om hon fått nå mera sår.. Fast hon brukar inte vara en sån som slår benen ihop och får sår.. *peppar peppar*

Och Heidi ringe på kvällen och sa att hon kom snällt in och sto lungt i boxen. SÅ SKÖNT. Jag satt med telefon breve mig hela tiden och vänta på att hon skulle ringa.. haha 😀 Så nu kan jag ta de lite lungt före jag ska styra iväg på jobb.. Idag r en sån dag jag skulle mycket heldre ligga hemma under täcket än se på fyllon…

2 reaktioner till “sista Februari och flytt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s