vardag

Älska, glömma och förlåta.

Hej på er!

Igår bestämde jag mig för att gå på promenad med Sasha och låta ryggen vila med BoT på ryggen. Vi mötte på 5 stycken vitsvans hjortar och jag var helt säker på att nu tar vi snabb biljett tillbaks till stallet. Men Sasha kunde inte bry sig mindre och jag kunde koncentrera mig på att inte halka på den isiga vägen.. Alla andra vägar har isen smulti på förutom stalls vägen, så vi får väll snällt byta till vinterdäck på trailern, om jag inte skulle få mamma lurad att köra lastbilen istället…;)

Efter stallet åkte jag via posten och sökte våra fitnesstukku paket, och efterdet körde jag till Ekenäs för att prata ut med en vän till mig. Vi har haft en ganska kall periord, men bestämde oss att prata ut och reda ut saker. Och visst var det skönt, att igen ha saker på det klara och kunna sitta och skratta och dela åsikter om gemensamt intresse- hästarna.

Det blev ganska sent där, men när jag kom hem väntade maten färdig och jag fick snabbt släva i mig så jag hann innan kl blev 19!

Idag ska vi träna, pröva nya tränings boostern som kom igår, färdigt i flaskor med smak av persika och Cola.
Imorgon skulle jag vila och simma! Simning är ju det bästa för kroppen! Funderar på att besöka Sjundeå Bad, då dom lär ha bra bassänger och bra gym. Ekenäs gymmet förstår jag att inte många vill gå till… Bara maskiner och inga stänger med tyngder! Nu när vi tränat hemma- utan maskiner och bara tyngder får man använda sin fantasi och alla maskiner kändes bara dumma… 😀

IMG_2483

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s