vardag

Måndag

Hej på er!

Ny vecka och sista veckan av Februari, under denna vecka ska Sasha flytta och jag ska ta tag i länkande igen. Det har varit så otroligt halt på vägarna så det har bara blivit inervall träningar och promenader. Jag flög ikull en dag för nån vecka sen redan, så jag slog till svanskotan ordentligt. Men det fixade sig med Backontrack ryggstödet för människor.

Under helgen gjorde vi inget speciellt, jag hade en catering keikka på lördag och när jag slapp därifrån fick pojkarna mig med på fest till Affes. Men det var riktigt kul och jag gjorde bara av med 20 € (fördelarna att jobba på krog, man får så mycket rabatt ) och nu kommer jag jobba enda tills Project Raasepori som är den 27.3.
Men igår mådde jag riktigt dåligt… tur var det Sashas vilodag igår endå, hon hade jobbats hela veckan så jag kunde med ”gott sammvete” spendera dagen på soffan och dåliga filmer.

Det som också ska göras nu när snön smält bort är hundarnas hage. jee! 🙂 Funderar på att skaffa en gammal dörr och laga en ”hund lucka” i den till sommaren? Förutom de regniga dagarna, då får de ine gå ut och in…… 😀 Men återstår att se vad vi kommer på.
Nu ska jag klä på min mina regnkläder och gå ut med kaos trion. Didi har löptid och bjuder ut sig till Äijä, hela tiden. Tur har Äijä nerver av stål och säjer inget till henne fast hon hoppar honom i ansiktet, juckar på hans svan och skrapar honom lite här och där bara för att hon vil få hans uppmärksamhet… suck. stackars hund. Minjda däremot tål inte sånt och sätter nog stopp före Didi äns hunnit börja..

äijä

Här fr ni också se på en film från Lördagens ridning. En helt annan häst än på Fredag… På Fredag stod vi på två ben två gånger och jag var säker på att nu far i över, men på slutet gick hon helt ok. Och på lördag var hon fin från början till slut. Och på Fredagen hadehon inte ledig dag bakom… Ibland funderar jag nog vad som försigår i henne huvud..

sasha212 sasha2121

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s