vardag

Bad Romance

sashahö DSC_1134 DSC_1138

Ibland funderar jag nog varför Sasha heter Bad Romance, det är inget namn som passar på henne-alls.
Igår efter ridningen så släppte jag ut henne i hagen, där höet väntade på henne, hon gick till höet och tog några tuggor och kom sen till mig, som satt på huk i hagen och la sitt huvud i min famn. Den hästen ❤ Hon är så full med kärlek!

Före jag la ut henne hade jag henne i boxen och torka med fleece täcke på, så när jag gick omkring i stallet och sökte nåt så gnäggade hon efter mig varje gång jag gick mot ytterdörren, helt som att  ”mammaaa lämna mig inte hääär!” 🙂 sötnos! Ska bli verkligen så skönt och mysigt att få henne närmare hem, så kan jag promenera med hundarna til stallet bara för att babbla med henne i hagen, typ 😀

DSC_1141 DSC_1126

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s