vardag

black n’ white

Idag var jag och hälsade på min mormor, världens bästa kvinna.

Vi åt gott och pratade om vääldigt mycket mellan himmel och jord, för det är sånt jag kan göra med min mormor. Jag vet att en hemlis håls hos henne och hon berättar det inte ens åt min mamma. Det är nog den enda person jag litar på, min mormor!

Så satt vi och kollade igenom gamla bilder och jag får se på en bidl remsa som är tagen från en ”foto bunk”, vet ni en såndär man sätter sig in i och så tar den några foton? Min mormor hade flere såna remsor, och när jag nämnde henne om detta sa hon ” ja det var så när man var ung, man tyckte det var roligt att ta bilder på sig själv”. haha, joo, det veta jag 🙂 så inget som har ändrat där inte under dessa år 🙂

Men när jag såg på dessa bilder, så fast bilderna var i svart och vitt, så måste jag säja att jäklar vilken pudding min mormor varit i unga år! 🙂 Jag blev ju riktigt stolt när jag såg på henne, som i år fyller 75!
Mormor på köpmansgatan:
DSC_1232

Mormor, ung och vacker. ❤

Vi kollade igenom en hel del andra bilder också, denna är min mormors pappa i militären:

DSC_1262

Och så till nåt helt annat… Mina axlar är jätte sjuka och ömma idag, efter ridturen på sasha så trodde jag min höger axel skulle trilla av. Tur är har min mormor världens krämer (och nålar) så jag fick lite massage och det hjälpte. fick hem av krämen, som gör mig illröd som ni ser på bilden. haha. Men det hjälpte!

DSC_1186 DSC_1192

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s