vardag

Mitt i natten.

Ligger i sängen och får verkligen inte tag i sömnen.. Jag tänker på allt möjligt, verkligen allt!! På framtiden, om morgondagen då jag har en provridning, om nästa vecka, planerar in min dag timme för timme, på hundarna, om dagens ridpass och så känner jag att mitt huvud är tomt så då börjar jag gräva efter nåt att tänka på. Haloo!! Gå och sov.

Nä men jag har sovit jätte bra den senaste månaden, så inte så konstigt att det kommer ett bakslag nu.. Har faktiskt känt mig ”frisk” ifrån min adhd.. Inga tuffa tider och jag har en enorm inspiration till att rida och träna! Kan man växa ifrån sin adhd!? Haha.. Okej nä, det kan man inte. Och det märktes nog idag och just nu.

Sökte mina euro-star ridbyxor, och de är 4 cm smalare i midjan än kingslands, men jag fick dem på mig! Dock känner jag att de är för tighta att rida i, så de får vänta i skåpet några veckor till..

Sasha var en dröm att rida idag! Gårdagens ledighet märktes ingenstans och hon var helt koncentrerad på att jobba bommar. Tränade även på att göra små volter vid hörnen i galopp och fokus på att korta upp henne från yttersidan och så gott som släppa innertygeln. Till vänster var det svårare för mig, jag vet inte vad jag sysslar med i vänster varv men mitt i sadeln sitter jag inte.. Och det märker både jag och hästen. Tur är sashas starkare varv just vänster!
Hon var även jätte fin i munnen idag! Inga slängande och ryckande med huvudet! Dock har hon börjat brunsta så kan ha med det att göra… Hon e jätte harmonisk när hon har brunst och blir sådär äckligt hängig på en… Dock så piper hon inte och pissar inte som många ston. Hon piper bara till sin Box granne och pissar på väggen mor honom, annors pissar hon alltid mot den bakre väggen..

Jaja, nog babblat! Nu måste jag ta en insomningstablett.. Får fel i huvudet med alla tusen tankar som går runt i mitt huvud….

IMG_2238

Mamma och jag var många gånger ut och promenera med hundarna när hon hade vinter semester förra veckan! Här var vi redan hemma och alla hundar fattade att hon hade godis! Och hittar ni råttan på bilden? Haha. Hon e ju bara för liten 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s