vardag

Naglar Januari-

alltså detta är mina andra naglar detta år.. fixade de i början av Januari, exakt för tre veckor sen och i slutet av December före jul lagade jag de första. Måste fixa mina naglar med tre veckors mellanrum specielt nu när jag jobbar igen på restaurang, för mina naglarväxer helt otroligt och de måste vara fräscha och snygga hela tiden.
Nici, på workshop i Ekenäs fixar dem åt mig och igår kom jag på att faan jag måste få mina naglar fixade före min receptionsdag på fredag då mina förra naglar var påtok för långa för att kunna sitta vid datorn och knäppra hela dagen + att vi har öppet för utomstående på lördag så jag vill ha snygga naglar tills dess. Nici är som tur väldigt förstående och med en dags varsel fixade hon en tid åt mig idag ❤ Jag kom in och sa ”Nici, jag vill ha barbie naglar”. så hon la alla sina färger framför mig och så kom jag på hur jag vill ha dem. det blev inga Barbie naglar men de glittrar så fint ❤

naglar0115

Sedan gick vi till Harolds för att laga oss feta. tur hade jag gått på morgonpromenad med mamma tidigare och sedan tränade. för nu känner jag mig heeeelt tjockis… så imorgon ska jag nog fara ut och springa lite… Men endå dagen till ära så provade jag mina nya jeans. 🙂 men nu ska jag fortsätta se på när Pasi spelar nhl…. kul…

ida2801

DSC_0785

DSC_0795[1]

Och minja ser ju sådär passligt road ut.. hahahaha 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s