vardag

Good Morning! 13.1.2015

Vädergudarna spelar spel, för igår när jag gick och sova efter att ha sett filmen PUSH- en väldigt bra film, även om den var övernaturlig och jag inte gillar sånt men den var faktiskt helt okej! Ja men igår när jag gick och sova så var det -14 grader och nu när jag steg upp så var det +2….? fattar inte hur det kan kasta sådär under en natt!

Men jag skulle bara slänga in ett godmorgon från vår famij, såhär ser en vanlig morgon ut hemma hos oss:

gomoron

Äijä sover aldrig i sängen då Pasi e där, men direkt Pasi åker hemmifrån hoppar han upp i sängen brevid mig. Fast idag var jag säker på att Pasi försovde sig då ”han” knuffa nästan bort mig från sängen så jag blev jäkla arg på honom och slog till honom…. oj.. det var visst Äijä som låg där och knuffade bort mig och inte Pasi.. stackarn..:( jag blev helt iskall när jag fattade att jag slog till honom fast han såg mest förvånad över varför jag väkte honom men började vifta på svansen när han fattade att jag var vakken och överföll mig med pussar. Så han älskar mig fortfarande ❤ 😀

Nu ska vi ut på morgon länk, för jag mste sen få i mig mat!! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s