vardag

snöplumps.

Igår var det, som ni alla säker märkte, dåligt väder.. suck och stön eller va? Men jag missade terräng rundan på Lördag så det fanns inga ursäkter så vi åkade med Pasi till stallet och gick ut på en terrängrunda. Pasi hade med sig kameran, vi lånar en Sony Alpha A37 systemkamera, men den har världens sämsta objektiv: 18-55 mm (till att fota häst) så bilderna blev gaska dåliga och Pasi måste verkligen träna på att fota ännu 😀 men några få fina bilder fick han. Och Sasha gjorde inte sessionen lättare med att vara en tickande atombomb mest hela tiden, så jag travade och galopperade iväg en bit med henne så hon fick släppa lite me energin. Hemåt gick hon sedan som en ängel och var hur nöjd som helst- min fina prinsessa ❤
Jag red henne med BackonTracken på ryggen, tyckte inte vi behövde vara så upplagade i det dåliga vädret och min häst e så snygg så det behövs lixom inte nå extra piffande ❤

sasha1

sasha3

sasha2

sasha4

Och idag bjöds det på solsken för hela slanten och jag kunde knappt hållas i byxorna när vi åkte till stallet.. men såklart hann det börja skymma så det blev absolut inga fina bilder, bara en halvt dålig film och en ful bild. men det är väll bättre än inget? Vi red på plan och Sasha funderar alltid lika mycket på vad det är som strittar runt henne när hon går hon fröstår inte att det är snö som virvlar runt henne. Men hon tappar inte kocentrationen så hemskt farligt mer 🙂 Men hon var försiktig med stegen då det var lite halt under, men vi hölls på alla 4 och roligt hade vi 🙂 och jo, jag rider i toppabyxor och MH skorna för jag hade svinkallt! Min Pikeur rock är som tur varm (och snygg) men annors behöver ni inte påpeka min outfit… som sagt: det finns inga dåliga väder- bara dåliga kläder ! 😉

sashasnö

På fredag har vi träning igen, men har tänkt att vi skulle ha det lite roligt denna vecka och plumsa runt i snö istället för tt snurra runt i manegen. Sasha behöver det! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s