vardag

#legday

Jag har sagt det förr- men jag älskar legday! Mums!

Efter gymmet åkte vi till Sportia för att köpa träningshndskar åt mig, där såg jag reeboks step ”planka” men den kostade 100€ så jag ids inte köpa den nu utan väntar ifall tomten hämtar den eller så köper jag den på mellandagsreorna. Jag vet inte heller hur mycket pengar det kommer fara till Sashan klinikbesök ännu, det kan faktiskt vara närmare tusenlappen och över så måste spara lite pengar, vill inte gå i konkurs som jag varit nångång..

Med kom det också ett hopprep med träningsdvd, den var då billig så jag måste bara köpa den ;). Vi gick in via Jysk och därifrån kom med en våg som har några fina finesser.. Så ja, det har ju gått åt lite pengar idag redan.. Duktigt Ida.

Till nya hemmet vill vi ha alltmöjligt nytt, så kommer slänga upp ett inlägg på vad vi säljer/skänker. Så till det måste också sparas pengar. Ska tatueras under mellandagarna och dit far det pengar, det ska köpas julklappar och herreguuud… Nu får jag ju nästan lite stress 😰. Nå, allting brukar fixa sig på ett eller annat sätt.

Idag är det jobb som gäller men det är först kl 17 så jag tänkte faktiskt åka till Karis för att sola (Tack för tipsen Maria och Cessi!) efter att jag slängt Pasi till Karis.

Blablabla. Blir bara massa babbel. Men ni ska ha en fin onsdag 🙂

IMG_1073.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s