vardag

Funderingar.

Idag fick jag ett meddelande som satt hela mitt tankekontor o jobba. Det gäller Sasha… Jag lever i en dimma med henne just nu och ver inte vart jag ska ta vägen. Alla hoppar på mig just nu och har sina åsikter och jag har verkligen ingen aning vem jag ska lyssna på. Verkligen INGEN ANING.

De goda med denna dagen var att min chef från Svartå meddela mig idag att jag har jobb där 2015. Yes! Kommer vara extrare under vintern och på sommaren kommer jag jobba röven av mig! Min arbetsväg kommer bli kort och jag trivdes bra på svartå i år så jag tackar och tar emot 🙂

Har äntligen fått en PT åt mig, som jobbar i Lojo men bor i svartå! Niiice! Och vi kommer då börja träna i Lojo eller hemma (kommer ha gym i garaget/källaren) men just nu har vi bara redskaper och maskiner för att träna övrekropp och inte pengar just nu att lägga ut på maskiner för ben.

Men jag tror jag kommer bli / skulle bli lat om jag hade fullt gym hemma. Det bästa med dagen är ju att packa ihop kassen och dra iväg! Så darför kommer jag börja träna med PT 1-2 gånger i veckan på gym i Lojo from Januari. Vi kommer träffad några gånger nu i December men jag har såå mycket annat just nu på gångs så nöjer mig med att träna på tumis med Pasi i Ekenäs. Får ta igång på blodigt 😂 allvar 2015 🙂

Så nu e vi på Affes och jag årkar inte vänta tills julen att få ha på mina nya kläder. 😂

IMG_1088.JPG

2 reaktioner till “Funderingar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s