Shopping · vardag

DinoDina

Haha, jag är omöjlig… Gick in till DinoDina idag och kollade runt, well… Slutade med att jag gick ut med en jacka från Garcia Jeans, den lixom ropade på mig så jag kunde inte motstå… Och en söt topp från ICHI.

Jag gillar att blanda sött med tufft, och speciellt om det är i lite annorlunda färger 🙂 jag älskar att bära färger och de passar mig bra dessutom!

Toppen är ljusrosa med en spetskant och hål i ryggen, jag ville ha den i M men det fanns inte så vi jämförde storlekarna och jag tog en S för de var inte så stor skillnad! Jag gillar inte att prova kläder i butiker så jag tänkte att om den är för liten får jag väll gå ner lite till. Men den sitter helt super!

Och jackan.. Jag behöver säkert inte förklara! Den är bara så jag, så Ida! 🙂

Måste lägga en lampa till i rummet för vi har så mörkt här inne… Och jag har ingen ordentlig selfie-spegel så denna får duga….😰

IMG_1078-0.JPG

IMG_1075-0.JPG

IMG_1079-0.JPG

2 reaktioner till “DinoDina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s