vardag

BlackFriday

Efter två dagar borta från gym och träning (långa promenader med hundarna räknar jag inte till träning) så tänker jag idag åka till gymmet och träna mage! Vi ska även och handla, försöker skriva upp en shoppinglista på vad vi ska ha, för nu kommer vi börja köra på clean eating, nytt och häftigt! Vill lämna bort griskött helt och köra på kalkon,kyckling, nöt och vad allt annat gott det finns! Ska besöka DeliTukkus köttdisk idag och köpa hem nåt gott. Och från DeliTukku tänker jag köpa nåt annat nytt också, där har dom mycket sånt som inte hittas i vanliga butiker.

Ska också till kennelrehu bilen, därifrån vi köper hundmaten och sen ska jag lägga upp portioner åt hundarna. Tänker börja mata dem 3x om dagen. Äijä måste bantas och han har varit nere i minimala portioner i snart 2 månader och han får motion och träning men tycker han inte blir mindre nånstans… Nu har dom fått man 1 ibland 2 gånger om dagen, men nu ska det bli tre små om dagen. Minja e i fint hull! Hon bara lossar hår ännu…

Nya Knäppen öppna igår, latino amerikansk restaurang, vi tänkte ev. Prova det ikväll före jag ska på jobb, lite nyfiken är vi allt på stället 🙂
Och så är det BlackFriday, jag kommer shoppa lite vettiga grejjer- som en ny vinter rock, men beställer den via nätet 😉

Ha en fin fredag alla!

IMG_0958.JPG

7 reaktioner till “BlackFriday

  1. Hej, jag undrar ifall Minja skulle ha någon brist på någonting? Det är väl inte riktigt normalt om hon fortfarande lossar en sån mängd hår som du berättade om i ett tidigare inlägg. Hur räknar du ut hur mycket mat Äijä ska ha ( menar nu när han ska gå ner i vikt ), hunden går ner i vikt riktigt långsamt på barf, så man måste ge det tid. Och till sist undrar jag varför du vill mata hundarna 3 gånger om dagen? 🙂

    1. Hon har nog ett pälsbyte, svårt att fötklara det i text men man SER att det är ett pälsbyte. Nå om man googlar, på barf banta hund så kommer det upp mycket trådar om detta redan och så har jag pratat med några som barfar sina huskyn som är i träning och har frågat på husky forummen på FB. Det är lite annat att barfa en husky, som har annan matsmältning än normala hundar och deras träning är tuffare än vanliga hundars. 3 gånger om dagen blir det för att äijä inte ska behöva gå på tom mage eller vara hungrig, det är alltså små portioner det är i fråga. Vi ska nu prova och se om det skulle funka.

  2. ja kan tänka mej vilket päls ”helvete” ni måst ha. redan missy tar de över månader innan hon slutar byta päls o då e hon ändå bara halv husky=)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s