vardag

Måndagsgym!

Började med att sova ut helgens sömnbrist, drack min proteinshake och gick ut och gå med hundarna i 2 timmar.
Gjorde en omelett fylld med avokado, tomat och kalkon- jäkla gott! Sedan åkte vi till gymmet och körde legday. Jag gjorde några personliga rekord, med högre tyngder på te.x benpressen. 77 kg! Och de körde vi 4×10.

Repeterar alltid 4×10, i början gjorde vi 3×15, men jag tycker det var så jäääkla långt till 15 så 10 passar mig bäst! Idag körde jag även kyykkyn med bakspark som Anki tipsade om på lördag. Och faaaan vad jag var slutkörd…
Men jag älskar legday så mycket just för att det känns och det bränner och mjau! I like IT! 🙂

Efteråt var vi via stallet, gjorde lite ledarskapsövningar med Sasha i manegen, efter att hon slet sig i stallgången… 2 dagar att stå klarar hon inte av, men jag vet inte vad jag ska ta mig till då helgerna är väldigt fulla med program och jag hinner bara måndag-fredag till henne.. Visst denna lördag var helt omänsklig, vem jobbar så? Jo jag.. Så nu på helgen hinner jag nog till henne..

På kvällen, ligger i sängen nu påväg och sova, men var före det ut på en snabb 30 minuters promenad med hundarna. Nu ska det sovas så det knakar och imorgon kör vi FatAway timme! Jeee!

IMG_0901.JPG

En liten morgonselfie såhär mitt i natten 😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s